O a fa'amau o Resin?

Fa'amau Ofu Resine fa'apuupuu mo fa'amau polyester resin e le'o tumu.E tusa ai ma auala eseese gaosiga ma uiga o oloa, e mafai ona vaevaeina i latou i vaega e lima nei: faʻamau ipu, faʻamau faʻamau, paʻu penina mate, faʻamau centrifugal, faʻamau sakete ma mama.

Faamau Pepa

Ole avanoa ole fa'amau ipu e faia ile centrifuge fa'apitoa.O le tele o oloa o lo'o i ai i'ila fa'amalama po'o mea fa'alava, ma o le tele lava o fa'amau fa'ata'ita'i.Pa'u Penina Palasitika, Afai o se faʻamau lapoa tele, o le tele o fausaga faʻapipiʻi faʻatasi ma faʻamalama manino.O le saoasaoa o le gaosiga o faʻamau ipu e vave, o le taamilosaga o gaosiga e fai si puupuu, ma o le malosi faʻainisinia o faʻamau e tele.

Fa'amau Fa'amau

O le avanoa o le faʻamau o loʻo sasaa mai se faʻamau faʻapipiʻi W, ma o oloa o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga eseese, e pei o laina lamolemole eseese, fugalaau fugalaau ma isi.Talu ai o mamanu na gaosia e lenei faiga faʻapipiʻi e ese si ese i pito e lua ma le ogatotonu o le faʻamaʻi faʻapipiʻi tutusa, o le tutusa o mamanu o paʻu pa e manaʻomia ona tutusa tutusa ma mamanu o le numera tutusa.

Pepe-peina Fa'amau

E masani ona taʻua o le Manhattan button, o le lanu lanu o lenei ituaiga o faamau o le penina faʻataʻitaʻiga, ma o le malosi o le mea e sili atu le maualuga nai lo le pepa resin ma le pa, o lea o lenei ituaiga faʻamau e taʻua o le maualuga-malosi le vevela. faamau, lea e mafai ona faʻaaogaina lautele.Fa'amau MitiafuFa'aoga i ofutino e fufulu soo.

Fa'amau Fa'amau

O lenei ituaiga faʻamau e ese mai le faʻamau ipu.E tuʻuina i totonu o se paʻu paʻu i totonu o se centrifuge, ona tui lea i le resin ma faʻamalolo e fai ai se faʻamau ma uiga faʻataʻitaʻiga tulaga ese, e masani lava o le monochrome button.

Fa'amau Fa'amau ma Fa'amau

O lenei ituaiga o oloa o se fesuiaiga o le faamau, e masani ona faʻaaogaina i ituaiga uma o tamaʻitaʻi ma tamaʻitaʻi ofu talaloa, peleue, sakete fafine ma isi.O lo'o iai fo'i se ituaiga fa'a fa'atusa pu pu ma fa'amau tu'aiga fa'afeusuaiga.O fa'amau nei e masani ona lafo i ni fa'ata'ita'iga felanulanua'i, ma o le fua e iai le matagofie o ponaivi ma seu o manu, e matagofie ma fa'alelei.


Taimi meli: Sep-01-2022
WhatsApp Online Chat!