Lipine Lattice Snowflake Knot

Faʻavae i luga o auala e fai ai kiona o loʻo maua i Finnish Snowflakes, o leneisatin lipine O le Snowflake Knot ua mamanuina ma le atamai ma e tutusa ma le auala Snowflake Knot o loʻo i luga, ae faʻaaoga le tele o lipine fasipepa mo se faʻalavelave sili atu.

Faigata Tulaga: Vaeluaga Nofo Tele: E tusa ma le 12.5cm

Faamolemole ia saunia:

✧20lipine grosgrains 30cm umi ma 6mm lautele

✧ Palasi fa'ailoga, vai mama po'o le fa'amama

✧ fana kelu liusuavai vevela ma kelu laau

Seleulu su'isu'i  

✧Peni maka e so'ona vai

✧ Pule po'o le laulau fa'apipi'i (fautua)

1. Faamauina pito o lipine uma.

2. Mulimuli i la'asaga 2 ma le 3 o le 2~3 i Finnish Snowflake Knot e fai ai ni lipine fa'afa'alua e 10.Otioti afa le lipine i ni lipine 20 15cm le umi.Faamau le pito o le pito.Tuu ese 10 lipine mo le faʻaaogaina mulimuli.

Lipine1

3. Fa'atulaga ni lipine se 2 i se foliga +, su'e le ogatotonu ma pipii i le kelu.Faailoga i le pito ogatotonu, ona fai lea o le 1 maka i itu taitasi o le pito ogatotonu 1 3cm, 2 i itu taitasi, 4 maka i le aofa'i.

Lipine2

4. Faailoga le ogatotonu o isi lipine e 4 ma tuu sa'o i luga o le pito i luga o lipine faalava ua faailoga i le Laasaga 3 ma faapipii faatasi.Fa'ailoga nisi fa'ailoga se 4 i fasi lipine fou ta'itasi, o lona uiga, 1 fa'ailoga i le 1.3cm i itu uma o le pito ogatotonu, 2 i itu ta'itasi.

Lipine3

5. Faailoga le ogatotonu o isi lipine e 4 ma tuu faalava i luga o luga o lipine sa'o ua faailogaina i le Laasaga 4. Fai se faailoga i le fetaulaiga e sauniuni ai mo le faapipiiina o le Laasaga 6.

lipine4

6. Fa'asolo le lipine faalava i luga o le lipine fa'ata'atia tasi i luga ma lalo, fa'apipi'i vaega ta'itasi.

lipine5

7. Su'e i luga ma fa'apipi'i pito o lipine fa'alava ma fa'asaga i tulimanu ta'itasi e mulimuli i la'asaga 9-10 mo le Finnish Snowflake Knot.

lipine6

8. Toe fai le Laasaga 7 mo le isi vaega o le lipine faalava ma le lipine sa'o.

lipine7

9. Tuu lipine e 10 i autafa - ma mulimuli i Laasaga 3-6 e fai ai se isi fasi kiona e tutusa foliga.Mulimuli ane aveese uma ma sina vai

10. Mulimuli i laasaga 12 ma le 13 o le Finnish Snowflake Knot e tuufaatasia ai vaega e lua o fasi kiona i le tasi.


Taimi meli: Aukuso-01-2022
WhatsApp Online Chat!