Lipine Fa'alua Pinwheel aufana

O lenei fuga-fuga nonoa foliga e ofoofogia ma maua ai le afifiina o se tautotogo/tau mafanafana fou.

Faigata o le Fa'agaoioiga: Vaeluaga Nofo Tele: 15cm

Ina ia fai lenei lipine afifi aufana faamolemole ia i ai:

✧91cm umi, 40mm lautele kilipa uaea lipine

✧69cm umi, 16mm lautele kilipa lipine uaea

✧12.5cm umi, 40mm lautele u'amea silika lipine, nonoa

Seulu Su'isu'i

✧ Palasi fa'ailoga, vai mama po'o le fa'amama

✧2 kilipi pato

✧20cm umi uaea u'amea ma le lautele o le 0.4mm

✧ fana kelu liusuavai vevela malaau kelu

1

1. Otioti le lipine pito i lalo e 40mm le lautele i ni fasipepa 6 15cm ma le lipine pito i luga e 16mm i ni fasipepa e 6 11cm.Oti pito i le tipi V liliu ma fa'amau pito.

2

2. Gagau uma fusi i afa ma sue le ogatotonu.Tatala se tasi oma fa'apipi'i i luga le ogatotonu.

3

3. Ave isi lipine pito i lalo e 2, fai tutusa, ma tuu faatasi ma le lipine pito i lalo.Faamautu le lipine e 3 i se kilipa.Toe fai laasaga o loʻo i luga ma o le ae mauaina 2 fusi o lipine pito i lalo o le 3 taʻitasi.

4

4. Aveese kilipa i luga o fusi e 2 o lipine, faʻapipiʻi faʻatasi lipine e 6, nonoa le ogatotonu i se uaea uʻamea e 0.4mm le lautele, ma faʻapipiʻi pito o le uaea mai le pito i luga o le nonoa lipine.

5

5. O le fusipaʻu pito i luga e faia foi e tusa ai ma laasaga 2 ~ 4, ae e le manaʻomia ona nonoa i uaea uʻamea.Tuu le nonoa lipine pito i luga i luga o le faapona lipine pito i lalo, ma nonoa faatasi le lua ma le filo u'amea o lo'o pipii mai i le pito i lalo.Afifi le uaea i le isi itu o le lipine nonoa ma mimilo ina ia mau.

6

6. Fa'apipi'i le lipine ogatotonu ua nonoa i le ogatotonu o le nonoa ma afifi lona si'usi'u i le ogatotonu o le nonoa pine.Oti lelei le si'usi'u o le nonoa ogatotonu pe a mana'omia ma fa'apipi'i i tua o le nonoa pine.Fetuuna'i le faasitepu pito i luga ma lalo o le nonoa pine ina ia tutusa.


Taimi meli: Aukuso-11-2022
WhatsApp Online Chat!