Manatu e matau pe a tausia sipa e le susu

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o sosaiete, o le zipper o le faʻaoga masani lea i lo tatou olaga.I aso nei, o ituaiga o zippers o loʻo faʻafouina pea, mai le uʻamea uʻamea i le faʻafefe vai.O le taimi nei o loʻo faʻaaogaina le sipuni e le susu i le tele o lavalava, ae mo lenei mea e masani ona faʻaaogaina e manaʻomia pea le tausiga i aso uma, o le a le mea e tatau ona e faʻalogo i ai pe a tausia lavalava maLoli Sipa Lefe Suavai?Se'i tatou su'e i lalo.

1. Ona o le eseese o vailaʻau faʻamago mamago, o tulaga faʻamamago mamago o sipi e le susu e foliga mai e ese mai ie o lavalava.

2. Ina ia puipuia le lanu i luga o le zipper mai le salalau atu i totonu o le ie o lavalava i le taimi o felauaiga, e mafai ona faʻaogaina pepa manifinifi i le va o lavalava ma totonu o lavalava i le taimi o le afifiina i lenei taimi.

3. Ina ia le mafua ai ona mou atu le lanu o le oloa sipa e le susu, liliu samasama, ma isi, manatua e aua le faʻaalia le oloa ile la.

4. Pe a fufulu, ina ia aloese mai le faaleagaina o le membrane susu o leFa'atau Siipesi Palasitika si'i si'i, e tatau ona tapuni le sipi o le sipa e le susu aʻo leʻi fufuluina, taumafai e faʻagogo masani, manatua e aua le faʻaogaina se lauulu lauulu, aua afai e te faʻaogaina se lauulu lauulu, o le a vevela le lauulu, ma e umi se taimi Faʻafefe. i luga o le a mafua ai ona liusuavai le sipa e le susu.

5. O nisi o lavalava e sili atu e tatau ona auli.Pe a auli lavalava i sipa e le susu, e mafai ona pa'u ese le ata e le susu.Faamolemole aloese mai le auli i se taimi vave e mafai ai.Ie manifinifi, susū teisi, ina ia pa'u ese le ata e le susu i luga o le sipa e le susu ona o le maualuga o le vevela o le auli.

O mea o lo'o i luga o mea ia e tatau ona gauai i ai i le tausiga oFa'atau Siipesi Palasitika si'i si'ilavalava fa'asoa e le fale gaosi sipa susu-Suzhou Shengya.Ou te faamoemoe o le a fesoasoani i tagata uma.Ningbo New Swell Import & Export Co., Ltd. na faavaeina i le 2005. O se gaosiga faʻapolofesa o faʻamatalaga eseese ma faʻataʻitaʻiga o uʻamea, tui tui, nylon, le vaaia, susu, ma isi lapopoa o zippers ma fasi pepa.Faʻafeiloaʻi tagata faʻatau fiafia e o mai e faʻatalanoa!


Taimi meli: Tes-13-2022
WhatsApp Online Chat!