Cowboy World: Chic VS Out, O le “Low-Waisted Trend” E lelei!

O lenei tautotogo/tau mafanafana, ua o'o i le taimi e fa'aopoopo ai se pea ofuvae maualalo i lau 'ie.

O Denim e masani lava o se mea lanumeamata i le lalolagi o faʻataʻitaʻiga, ma o faʻaputuga o le tautotogo/taumafanafana 2022 ua toe faʻafoʻi ai jeans maualalo i luga o le radar.Su'esu'e, fe'ai, ma toe fa'asolo maualalo su'ega jeans, tusa lava po'o le a le sitaili, o lo'o avanoa e fa'aoga lelei ai le toe fo'i.O le toe foʻi mai o jeans maualalo, ina ia mafai ai e faʻailoga tetele ona faia faʻataʻitaʻiga masani, faʻailoga kaupoe ua sosolo i totonu.

O le aoina o le tautotogo/taumafanafana a Blumarine 2022 e toe ave ai tagata i le 20 tausaga talu ai, ma togi fa'ailoga mata'ina ofuvae maualalo ma toe fa'afo'i i luga o le tulaga fa'alelei.

Blumarine

O Veronica Etro e tu'ufa'atasia le ofuvae maualalo ma laina fa'ata'ita'i, pa'u pupuu pito i luga ma ato ofuvae maualalo.O le foliga e le mamafa i lanu susulu o mamanu, e tuʻuina atu ai se tofo faʻapitoa i le sitaili taugata o le 1990s.

Veronica Etro

Faʻaopoopo le "bagginess" i jeans maualalo mo le tautotogo / taumafanafana 2022. Pe a faʻatusatusa i le matagi suamalie ma le vevela masani o jeans maualalo, denim vaivai e faia i ofuvae lautele ma mafanafana.Fa'amalie ma fa'atauva'a, o le mea e fiafia i ai le tupulaga talavou o lo'o iai nei.Taaloga, taimi paganoa, aga, tolu sitaili e tuʻufaʻatasia mo le tasi.

"Pe a masalosalo, alu i le denim! O lenei faʻamatalaga tuai tuai e faʻamatalaina lelei ai o tatou lagona e uiga i jeans. Faʻapotopotoina le tele o atinaʻe ma ituaiga o kaupoe maualuga, CHIC 2022 (Spring) Denim World Exhibition Area o le a taulaʻi i le vaega masani o laei denim, faʻaalia le mamanu fou o le denim ma le gaosiga o tekonolosi, ma toe tuʻu ese le "lanu lanumoana" i le liʻo o lavalava.

E mafai ona e iloa pe lelei pe leaga le jeans mai faʻamatalaga,

1,Fa'amau fa'amaue faia i le 'apamemea, e tusa lava pe ofuina mo se taimi umi, e leai se maosiosia.O le faʻafetai lea i meatotino o le apamemea: ductility ma ofuina teteʻe.

2. Pe o lesipao jeans e sa'o ma lamolemole pe a tosoina.Afai e le lamolemole le sipa, o lona uiga e leaga le sipi, aua o loʻo i ai se kilipa i totonu o le sipa apamemea o jeans, lea e na o le tatalaina pe a tosoina.Afai e mafolafola le kisi sipa, e le mafai ona e tosoina.


Taimi meli: Mati-09-2022
WhatsApp Online Chat!