O le Eseesega i le va o fa'amau fa'amau ma fa'amau palasitika

O faamau resini mafaamau palasitikale mea lava e tasi?O se manatu sese masani o le resin o se mea palasitika.O le mea moni, palasitika o se ituaiga o resini.

O le eseesega tele iinei o loʻo i ai resins masani ma resins synthetic.O le resini faanatura e faasino i mea fa'aola amorphous e maua mai i mea lilo a manu ma laau i le natura.O le Resin o se vai manino, lanu samasama, viscous ma faʻafefete.I le taimi o le gaosiga, o le resin e faʻamaʻaʻaina i totonu o se mea manino manino e pei o le rosin, amber, shellac, ma isi. O le resini faʻapipiʻi e faʻatatau i mea faʻapipiʻi faigofie e ala i vailaʻau faʻasolosolo poʻo nisi mea faʻalenatura e ala i vailaʻau faʻamaʻi ma oloa resini, e pei o le phenolic resin, polyvinyl chloride resini.

O le palasitika, i le isi itu, o se vailaʻau gaosia.I se faaupuga faigofie, resins synthetic o mea autu ia o palasitika.O palasitika e gaosia mai petrochemicals ma mea masani.E mafai ona toe vaevaeina palasitika i ni vaega laiti eseese, e pei o acrylates, polyesters, silicones, polyurethanes, ma isi.O lo'o iai fo'i palasitika e fai mai mea fa'aola laau fa'afouina, e ta'ua o le bioplastics.

Le eseesega i le va o faʻamau resini ma faʻamau palasitika

I le faaopoopo atu i mea mata, o le isi eseesega taua i le vafaamau resinima faamau palasitika o le faagasologa o le gaosiga.

Ona o le faagasologa o gaosiga eseese, o luga o lefaamau resinifoliga mama ma susulu, ae o le oloa e sili atu le mafiafia ma faʻaaogaina lautele.Ae ui i lea, o pa'u palasitika e sili atu ona eseese ma talafeagai mo le eletise ona o latou lelei o le faiga faigofie.


Taimi meli: Me-13-2022
WhatsApp Online Chat!