Lipoti Iloiloga o Fa'amaumauga ole Alamanuia Ie Le'o Lalaga I le 2019

O se taunuuga o tulaga lata mai o le tamaoaiga ma, aemaise lava, o le paʻu i lalo o le tele o vaega faʻaaogaina, fuainumera mo Europa Tele (I Sisifo, Tutotonu ma Sasaʻe Europa, Turkey, Belarus, Iukureini ma Rusia) e faʻaalia ai o le gaosiga atoa o mea e leai ni lalaga e iai. Sa mafolafola i le mamafa e lua (+0.3%) ma le i luga o le eria (+0.5%) pe a faatusatusa i le 2018.
E tusa ai ma faʻamaumauga na aoina ma tuʻufaʻatasia e le EDANA Secretariat, o le gaosiga o mea e le lalagaina i Europa na ausia le 2,782,917 Tone.Lenei Fa'atusatusa i le 2,774,194 Tone I le 2018 ina ua 1.5% le Fa'atupulaia Fa'aletausaga.E ui lava i nei tausaga e lua maualalo o le tuputupu aʻe, o gaosiga a Europa na faʻamauina le fua faatatau o le tuputupu aʻe o le 4.4% i le sefulu tausaga talu ai.
gfhjg (1)

Ole tele ole gaosiga ole lalagaina a Europa na o'o ile 4.4% Fa'aletausaga Fa'atuputeleina ile sefulu tausaga ua tuana'i, e tusa ai ile EDANA's 2019 Fa'amaumauga.
Fai mai EDANA, O le a manaʻomia se suʻesuʻega sili atu ona loloto e maua ai se faʻaiʻuga mautinoa, ona o suiga eseese ua matauina i atunuʻu eseese o Europa ma le va o gaioiga eseese o gaosiga ma vaega o maketi o mea e le o lalagaina.

gfhjg (2)

Jacques Prigneaux, EDANA's Market Analysis and Economic Affairs Director, fai mai: "I le tulaga o foliga vaaia o le tuputupu aʻe fua, Airlaid nonwovens ua ogatasi ma le umi umi i lenei tausaga, ae o le mea moni o le Hydroentanglement Process lea ua faamauina le maualuga o le tuputupu ae fua faatatau. E sili atu nai lo le 5.5%.Ae ui i lea, o isi faʻagasologa faʻapipiʻiina i totonu ole masini faʻagogo (le vevela, ea-e ala i, vailaʻau faʻapipiʻi ma tuʻi nila), faʻapea foʻi ma susu e leʻi lalagaina o loʻo molimauina a le o le mafolafola pe le lelei le tuputupu aʻe fua faatatau i le 2019. Faatupulaia ole 0.6%.”
O le Fa'aoga Fa'ai'uga Autu mo mea e le o lalagaina o lo'o tumau pea le maketi o le tumama ma le 29% sea o tiliva, e o'o atu i le 792,620 tone, o se fa'atuputeleina o le 1.5% i le 2019. O le si'itaga sili ona taua i le pasene i le 2019 sa i ai i le laulau lino (+12.3%) ma Mea Fa'aeletonika (+6.8%).I le Faʻatusatusaga, E tele Vaega Taua I Tulaga o Volumes Faʻatau Faʻaalia Faʻatapulaʻa (Ma O nisi taimi Le lelei) Fua Faʻatupulaia: Faʻataʻitaʻiga Taʻavale Tausiga a le Tagata Lava Ia (+1.6%), Fale/Aluga (-0.3%), Inisinia Sivili (-1.5%) Ma Taʻavale I totonu. (-2.5%).E le gata i lea, na maitauina le tele o fa'aitiitiga i talosaga a foma'i, ofusa, interlinings ma puipui puipui.
"A aunoa ma le Fesoasoani a Kamupani Auai," Prigneaux Notes, "O nei fuainumera e le mafai ona tuufaatasia, ma matou te toe faafetai atu ia i latou mo a latou taumafaiga i le auina mai o latou manatu ia i matou, aemaise lava i le vaitaimi o le vevesi o le kuata muamua o le 2020. .”
"Faʻafetai i le Faʻatasiga o taumafaiga a Kamupani o loʻo Auai, I le Faʻaleleia o le ISO Faʻamatalaga o Nonovens ma le Mataʻituina Faʻaauau a le Aufaigaluega a le EDANA, O nei Faʻamaumauga e sili atu ma sili atu ona talafeagai mo le Fuafuaga ma Faʻamoemoega Faʻatatau i totonu o Kamupani Sui Usufono," Faʻaopoopo Prigneaux.
O le Lipoti atoa ua fa'aigoaina 2019 European Nonwovens Production and Delivery e avanoa mo sui o le EDANA, e le o toe mamao ae maua a latou kopi fa'afetai.Ole Fa'amaumauga ole 2019 ole a maua fo'i ile EDANA Statistics App ma ile Http://Edanastatapp.Org.
“A o faaauau pea ona iloa e le lalolagi le taua tele o mea e le o lalagaina i le puipuia o le aufaigaluega a le soifua maloloina ma maʻi e ala i masini faafomai ma mea e puipuia ai le tagata lava ia, e pei o ufimata tipitipi, manava, ofu talaloa, ie ma ufiufi i le taimi o le Covid-19 Pandemic, o la matou tautinoga faifai pea o le Galulue Fa'atasi ma Pa'aga i le Lalolagi Atoa ma Fa'atasia Fa'amaumauga o Oloa Fa'atauga ma Fa'atauga Fa'atasi ma o Tatou Tulaga i Tulafono Fa'avasegaina o Fefa'ataua'iga,” o le tala lea a Wiertz."O lenei, faʻatasi ai ma le faʻauigaina ole ISO Nonwovens ua faʻaleleia nei, e tatau ona tuʻuina atu i le alamanuia atoa le vaʻaia e tatau ai."
EDANA FAAMATALAGA FA'AALIGA I LE CORONAVIRUS
I le amataga o le masina nei, na faʻasalalau ai e EDANA se faʻamatalaga e uiga i faiga o loʻo faia e lagolago ai le alamanuia i le lotolotoi o faʻafitauli o le coronavirus.
I nei taimi e leʻi tupu muamua, fai mai EDANA o mea e le o lalagaina ma pisinisi e fesoʻotai i ai o loʻo "faʻamaonia se paaga taua i le taua faasaga i le coronavirus pandemic".
Tuuina atu o se Feʻau i le Komisi Europa, Fai mai Wiertz: "O EDANA o loʻo galulue vavalalata ma le auʻaunaga a le Komisi Europa e suʻe fofo i le faʻaauauina o le tuʻuina atu o mea taua faafomaʻi ma le puipuiga ma soʻo se fagu i totonu o le sapalai.
"O le avanoa o le tumama faʻaaogaina ma mea faʻafomaʻi i tagata lautele, falemaʻi ma fale tausi, ose elemene taua i le taua faasaga i le Covid-19.
"Ua matou auina atu se tusi i le Komisi Europa, e talosagaina ai lana lagolago i le galulue faatasi ma sui o le atunuu ina ia mautinoa o fale gaosi oloa uma o loʻo gaosia ai nei oloa o loʻo faʻaogaina atoatoa mo le manuia o le soifua maloloina lautele."


Taimi meli: Me-29-2020
WhatsApp Online Chat!